Predstavljamo naš team​

Urša

Vedno pozitivna in konstruktivna

by Tanja

Mali multipraktik, ki se loti marsičesa. Ugrizne v vsako jabolko in se poda v vsak podvig. Z izzivi se spoprime zelo energično, sistematsko, predvsem pa se ničesar ne ustraši. Raznolike izkušnje iz področja marketinga in raziskav, predvsem kvalitativnih, so podlaga za njeno vsestranskost. Če pa bi se kdaj odločila zaviti iz te poti, bi je bili vsi mi veseli tudi v vlogi kakšnega coacha ali psihoterapevta, saj vedno najde spodbudne besede in prave zorne kote, njeni nasveti so vedno na mestu, predvsem pa ima na svojo okolico spodbujevalni učinek. 

Ko ji zmanjkuje energije, si odide napolnit baterije v gozd. Tako verjetno ni čudno, da je njena najljubša barva zelena, pa vse tja do modrega spektra. Zato ne preseneča, da ima tako zelo rada morje. V absolutne vzornike ne verjame, saj pravi, da nihče ni popoln in zato raje stavi na pristne človeške stike. Kdo pravzaprav je Urša? No pa poglejmo …. 🙂

Kaj je največji razlog, da si se pridružila noprintZ teamu?

NoprintZ koncept aplikacije mi je bil všeč že na prvi pogled, kot ideja (o shranjevanju digitalnih računov in garancij) in kot dejstvo, da gre za sodobno rešitev, ki je hkrati odgovorna do okolja. Ko smo se spoznali s člani ekipe, pa sem bila sploh prepričana, da je to lahko le prava pot.

Mislim, da živimo na enem neverjetnem planetu in ga definitivno ne bi spreminjala, niti ga ne bi zamenjala za Mars.

Katere funkcionalnosti noprintZ aplikacije si se najbolj veselila?

Ko prejmem račun na blagajni, me običajno ne navdajo ravno občutki navdušenja, po navadi ga v naglici zatlačim k stvarem, ki sem jih nakupila, potem pa nanj hitro pozabim, ga vržem v smeti, ali pa ga nekje po poti celo izgubim. Največja mora pa se mi zdijo izgubljeni računi, ki so potrebni za uveljavljanje garancij.


Ko sem z aplikacijo skenirala prvi račun sem se navdušeno razveselila. Še bolje pa se mi zdi pri tistih trgovcih, ki so že vzeli aplikacijo za svojo, saj mi račun tam prileti neposredno v aplikacijo. Ko vidim, kako ekipa aplikacijo stalno razvija, izboljšuje in se trudi, da bo uporabnikom kar se da prijazna, mislim, da se bom veselila še mnogokrat.

Če bi imela čarobno palčko, kaj je tisto prvo kar bi spremenila na svetu?

Mislim, da živimo na enem neverjetnem planetu in ga definitivno ne bi spreminjala, niti ga ne bi zamenjala za Mars. Svet bi moral biti »svet«, zato bi začarala le, da bi imeli do njega vsi več spoštovanja in odgovornosti.

Izbiraš lahko med baletom, kvačkanjem in padalstvom. Česa bi se lotila?

S padalstvom bom najverjetneje počakala na starejša leta, v tem trenutku pa mislim, da bi se lahko marsičesa naučila iz baleta.

Katere dobrodelne dejavnosti bi se lotila, če bi ti čas dopuščal?

Žal je takšne ali drugačne pomoči potrebnih posameznikov največ ravno v skupinah otrok in starejših, ki sta hkrati najbolj ranljivi ter od drugih odvisni skupini, zato bi svojo pomoč namenila njim. Bi se pa z njimi najraje podala kam v gozd, posadila kakšno drevo, saj v naravi vsi najbolje občutimo lepe plati življenja.

Team o Urši

“Izjemno prijazna oseba, ki zna biti zelo resna in sistematična. Poleg tega pa topla in zabavna, zraven nje nikoli ni dolgčas. Najbolj cenim to, da je super prilagodljiva, vztrajna in redoljubna.”

“Široko razmišlja in je polna idej. Všeč mi je, ker vsako idejo, pomislek ali mnenje tudi podpre s tehtnimi argumenti. Je hkrati zelo tehnična, sistematična in analitična, po drugi strani pa topla, človeška in prisrčna.”

“Vedno pomaga z dobrimi nasveti, ko se kje zataknem in ne znam naprej. Če jo prosim za mnenje, vedno dobim konstruktiven feedback in če zanj prosi ona, morebitne kritike nikoli ne vzame za slabo. Sploh pa je tista oseba h kateri se zatečeš, če si “down”.”

Obstaja kakšna stvar, ki si si jo vedno želela narediti, pa je še nisi? Kaj in zakaj?

Te želje se skozi življenje pri meni precej spreminjajo, saj se spreminja tudi moje dojemanje. Zato je zame bolj kot izpolnjena želja pomembno, kaj sem v nekem obdobju spoznala.

Če bi lahko opisal svoje življenje z naslovom pesmi, katera pesem bi to bila in zakaj?

Glasba je res nekaj neverjetnega. Včasih je to melodija, ki me premakne, včasih besedilo, ki je napisano zame, ampak celo moje življenje bi lahko našla v glasbi, zato bi težko izpostavila le eno pesem. Ampak mogoče, čisto spontano in malo za hec, lahko bi bila to Stayin’ Alive 🙂

Brezpapirni računi so prihodnost

  • Nič več iskanja.
  • Nič več neuporabnih zbledelih termo računov.
  • Enostavno povezovanje s karticami zvestobe.
  • Vsi računi v eni sami aplikaciji.
  • Prijazni okolju.
  • Enostavno uveljavljanje garancij in menjav izdelkov.

In še zadnje, kaj je tisto kar misliš, da si (seveda poleg svojega znanja in izkušenj) prinesla v noprintZ team?

Malo sreče, malo pameti in dobre volje … pa upam da vse ob pravem času 🙂