Predstavljamo naš team​

Tina

HR, organizacija, legal in marketing – vse v enem

by Tanja

Tina je del noprintZ-a že od samega začetka, je ena od tistih dveh ključnih oseb, ki sta prevesili tehtnico v “DA”, ko sta Boris in Simon sploh prišla na idejo o digitalnih računih. Njeno navdušenje nad idejo je takrat prispevalo še dodaten momentum, da se je prvotni kvartet le odločil takrat še dokaj neotipljivo idejo tudi realizirati. Že takrat je imela veliko vlogo v organizaciji in sistematizaciji celotnega procesa udejanjanja ideje. Je namreč nekakšna mešanica organizacije, marketinga, pravnih zadev in HR. Vse njene adute smo že dodobra izkoristili, HR, kjer je Tina najbolj doma pa bo resnično prišel do izraza, ko bomo nekega dne tako veliki :), da brez njenih dolgoletnih izkušenj ne bo šlo. Do takrat pa ostajamo scrkljani, ker vemo, da nas bo na vseh naših meetingih čakalo sadje, voda in še kakšna malce manj zdrava zadeva za balans. 

Kaj je največji razlog, da si se pridružila noprintZ teamu?

To je bilo kar malo po »defaultu«, saj je sokreator celotne zgodbe moj partner Boris. Sicer pa sem se za idejo takoj zagrela in z veseljem sodelovala pri razvoju ekipe in aplikacije.

Enostavno smo preveč fokusirani nase in svoje potrebe in premalo na skupno dobro.

Katere funkcionalnosti noprintZ aplikacije si se najbolj veselila?

Zagotovo trajne hrambe računov. Kolikokrat se mi je že zgodilo, da bi želela izdelek zaradi napake, neustreznosti ali napačne velikosti (ko sem kupovala za družinske člane) vrniti ali zamenjati, a ga nisem mogla, ker sem račun že vrgla v smeti.

Če bi imela čarobno palčko, kaj je tisto prvo kar bi spremenila na svetu?

Egoizem v vseh pogledih. Egoizem v odnosu do (so)ljudi, egoizem v odnosu do narave, živali, stvari. Enostavno smo preveč fokusirani nase in svoje potrebe in premalo na skupno dobro. Ravno te dni sem prebrala krasno izjavo Allana Fromme-a »Znano je, da ljudje dosegamo več, kadar delamo z drugimi, ne pa drug proti drugemu«.

Izbiraš lahko med baletom, kvačkanjem in padalstvom. Česa bi se lotila?

Trenutno bi zagotovo izbrala padalstvo, saj uživam v prostem padu. To je res občutek svobode v pravem pomenu! Ampak starejša kot sem, bolj me jezi, da ne znam skvačkati niti ene kape 😊. Balet pa nikoli ni bil v mojem okviru želja ali zanimanja. No, pogledati predstavo Labodje jezero je več kot dovolj…

Katere dobrodelne dejavnosti bi se lotila, če bi ti čas dopuščal?

Delo z otroci. Z Borisom sva že bila botra fantu najstniku iz problematičnega okolja. Nisva ga podpirala le finančno, ampak smo skupaj preživeli kar precej vikendov in tudi počitnice. Je pa nekaj podobnega zopet na moji »to do« listi za prihodnost.

Team o Tini

“Zelo sistematična oseba, ki ničesar ne prepušča naključju. Vse mora biti “by the book” in obožuje “ordered lists” :).”

“Tina je izredno odprta oseba, ki s svojo komunikativnostjo povezuje ljudi ter je vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Je velik pozitivist, ki vedno vidi luč na koncu tunela ter zagovarja, da vsaka stvar se zgodi z namenom in da zgodovine ne moremo popravljati, lahko se le učimo iz nje.”

“Zelo natančna in organizirana. Vse mora biti urejeno po spisku. Najbolj jo spravi iz tira, če ni vse čisto po regelcih. To si potem žene k srcu in je kar malo nervozna, dokler stvari ne spravi pod kontrolo.”

Obstaja kakšna stvar, ki si si jo vedno želela narediti, pa je še nisi? Kaj in zakaj?

Morda bo to zelo klišejsko, ampak resno si želim prehoditi Jakobovo pot – El Camino de Santiago. Mesec dni sama s seboj. Sama s svojimi omejitvami, prepričanji in zmožnostmi, ob tem pa prekrasna narava in sotrpini z vsega sveta. Za to si je seveda potrebno vzeti čas. Dokler sta bila sinova mlajša, si te »pravice« nisem vzela. Sedaj, ko sta krepko zakorakala v najstništvo in sta dovolj samostojna, pa je prišel čas, da splaniram in realiziram tudi ta izziv…

Če bi lahko opisala svoje življenje z naslovom pesmi, katera pesem bi to bila in zakaj?

Haha, dobro vprašanje! Ker rada potujem (ampak veliko premalo ☹) in spoznavam nove dežele bi bila tale super: »Mama, prihajam domov in jočem od sreče….!« od Lojzeta Slaka. Kadar koli sem potovala, sem neizmerno uživala. Ampak še raje sem se vrnila domov. Najprej na govejo juhico. To je bila vedno prva želja po prihodu iz tujine 😊. Ja, kakor koli včasih udrihamo čez stanje v naši Sloveniji, moram priznati, da je meni še vedno najboljša dežela!

Brezpapirni računi so prihodnost

  • Nič več iskanja
  • Nič več neuporabnih zbledelih termo računov.
  • Enostavno povezovanje s karticami zvestobe.
  • Vsi računi v eni sami aplikaciji.
  • Prijazni okolju.
  • Enostavno uveljavljanje garancij in menjav izdelkov.

In še zadnje, kaj je tisto kar misliš, da si (seveda poleg svojega znanja in izkušenj) prinesla v noprintZ team?

Prvo kar mi pade na pamet je to, da sem na naša srečanja začela nositi sadje in prigrizke za vso ekipo. To je potem postala naša skupna navada … 😊