Predstavljamo naš team​

Simon

Znam biti vztrajen in iti do konca.

by Tanja

Ekonomist po duši. Če se veliko ljudi vpiše na ekonomijo zaradi tega, da bodo lažje dobili službo, pri Simonu ni šlo za to. Brez dvoma je bil odločen, da gre študirat ekonomijo, saj so ga tovrstne zadeve resnično zanimale. Že kot mlad je spremljal trgovanje na borzi in preverjal v praksi ekonomske trende o katerih so govorili profesorji na predavanjih. Med delom v mednarodni revizijsko svetovalni družbi EY, si je nabral dobro mero izkušenj in hkrati pridobil mednarodni licenci FCCA in CFA. Nadaljeval je z delom v finančnem sektorju, kot direktor financ in računovodstva v Prvi osebni zavarovalnici. Kmalu potem, ko je šel na samostojno pot, sta skupaj z Borisom, s katerim sta se spoprijateljila na zavarovalnici in ki se je prav tako podal na samostojno pot, združila moči in začela s podvigom noprintZ.

Kot velik ljubitelj reda spravi vse pomembne zadeve v Excelove preglednice in vedno poskrbi, da so zadeve narejene prej kot pa potem. Že od nekdaj rad potuje, zato si vsako leto vzame čas za potovanje na kak drug konec sveta. Tako je Azijo in obe Ameriki že prekrižaril po dolgem in počez. Za prihodnost pa ima še kup potovalnih planov. 

Njegovi sodelavci pravijo, da je vedno miren in predvsem, da zna vsako stvar videti skozi pozitivno prizmo. Da nikoli ne odneha in tudi če se pojavijo ovire, vedno najde način kako jih zaobiti. Ko si nekaj zada, gre proti cilju, pa tudi, če je potrebno na poti narediti kak ovinek več. Predvsem pa pri njemu cenijo, da vse jemlje kot sebi enake. Prisluhne vsem predlogom in mnenjem, zlasti pa pravijo, da je neprecenljiv, ko človek potrebuje nasvet. 

Kaj ga motivira, kaj bi naredil, če bi lahko čaral in zakaj noprintZ pa v kratkem intervjuju. 

Kaj je največji razlog, da si se pridružil noprintZ teamu?

Ker mi grejo papirni računi na živce. Večinoma končajo v smeteh in ni nič koristnega od njih. Določene pa moram skenirati in/ali shranjevati. Ko pa jih iščem, jih nikoli ne najdem. Tako da, v moderni dobi elektronskega življenja z računi delamo praktično samo smeti.

Želim, da moj sin vidi kakšen je svet v resnici in ne da ga spozna preko medijev.

Katere funkcionalnosti noprintZ aplikacije si se najbolj veselil?

Da bodo vsi računi, vse garancije in vse kartice zvestobe na enem mestu, na dosegu klika in pri tem ne bom trošil papirja.

Če bi imel čarobno palčko, kaj je tisto prvo kar bi spremenil na svetu?

Uvedel namenski davek na proizvodnjo in trgovino z izdelki, ki negativno vplivajo na okolje. Pobran denar pa bi se prabil za očiščenje zemlje.

Izbiraš lahko med baletom, kvačkanjem in padalstvom. Česa bi se lotil?

Padalstva. Sem že poskusil.

Katere dobrodelne dejavnosti bi se lotil, če bi ti čas dopuščal?

Čiščenja morij in oceanov.

Team o Simonu

“Kljub temu, da ima natrpan urnik, vedno prvi odgovori na vse maile in najbolj uspešno črta vse na to-do listi.”

“Človek dejanj in najbolj nestrpen postane, če mu kdo kaj na dolgo in široko razlaga. Zato je verjetno tudi tako produktiven, ker ne trati časa za nepomembne stvari.”

“Super šef. Kadarkoli je zadovoljen s tvojim delom, to tudi pove. In predvsem zna bit res navdušen, če je stvar dobro speljana. Od njega lahko pričakuješ konstruktiven feedback in je zato zelo dober motivator.”

Obstaja kakšna stvar, ki si si jo vedno želel narediti, pa je še nisi? Kaj in zakaj?

Da z ženo in sinom prepotujem še Centralno Azijo, Bližnji vzhod in Afriko. Ker rad spoznavam in bolje razumem različne kulture in ljudi. Hkrati pa želim, da sin vidi kakšen je svet v resnici in ne da ga spozna preko medijev.

Če bi lahko opisal svoje življenje z naslovom pesmi, katera pesem bi to bila in zakaj?

Uf težka. Odvisno od dneva. V splošnem bi rekel: “Dont worry, be happy” od Bobby McFerrina. Kot je dober prijatelj Aljoša mi enkrat rekel: “Ej na konc je še zmeri blo vse dobr, a ne?”

Brezpapirni računi so prihodnost

  • Nič več iskanja
  • Nič več neuporabnih zbledelih termo računov.
  • Enostavno povezovanje s karticami zvestobe.
  • Vsi računi v eni sami aplikaciji.
  • Prijazni okolju.
  • Enostavno uveljavljanje garancij in menjav izdelkov.

In še zadnje, kaj je tisto kar misliš, da si (seveda poleg svojega znanja in izkušenj) prinesel v noprintZ team?

Vztrajnost. Gremo do konca.