Predstavljamo naš team

Boris

Bistvo je v detajlih

by Tanja

Izjemno natančna oseba, ki pomisli na vse. Če želiš, da bo tvoje delo brez napak (in ne, ni potrebno, da gre za njegovo strokovno področje), potem poprosiš Borisa naj zadevo pogleda. Videti je kot bi imel vgrajen skener, ki izsledi vse napake, vse nekonsistentnosti in ustreljene kozle. Je tista oseba, ki ima v noprintZ sicer čez sistemsko administracijo in infrastrukturo, se pa lahko nanj obrneš tudi, ko se ti zatakne, ko na najdeš rešitve ali ko iščeš idejo kako nekaj speljati tudi v praksi. 

Je eden izmed dveh idejnih vodij noprintZ-a, saj sta se s Simonom Kolencem kot sodelavca že v preteklosti srečala s težavami, ki jih prinašajo tiskani računi. Pravzaprav se je ideja eRačunov porodila Borisu, ko se je nekega dne vrnil iz trgovine s kilometrskim računom. Takoj je klical Simona in njegov odziv mu je dal vedeti, da ne bo ostalo le pri ideji. Ja, marsikdaj dobre ideje ostanejo le ideje, njuna vztrajnost, vizija in fokus pa so aplikacijo z elektronskimi računi spravili tudi v prakso. 

Z namenom, da bolje spoznate našega problem solverja, smo z njim naredili mini intervju in za njegovim hrbtom 🙂 povprašali tudi njegove sodelavce kaj si mislijo o njem.

Kaj je največji razlog, da si se pridružil noprintZ teamu?

To vprašanje je preprosto. Ekipa. Vsi ciljamo v isto tarčo, pa še nihče je ne premika kaj dosti.

Mi z našo čarobno palčko (app.noprintz.si) smo na dobri poti, da skupaj z uporabniki izkoreninimo nepotrebne papirne račune.

Katere funkcionalnosti noprintZ aplikacije si se najbolj veselil?

Pisk, ki ti najavi, da je račun na voljo v aplikaciji. Ta dobre pa še pridejo ….

Če bi imel čarobno palčko, kaj je tisto prvo kar bi spremenil na svetu?

Menim, da vsak od nas danes že ima čarobno palčko, ki lahko nekaj spremeni na svetu. Mi z našo čarobno palčko (app.noprintz.si) smo na dobri poti, da skupaj z uporabniki izkoreninimo nepotrebne papirne račune.

Izbiraš lahko med baletom, kvačkanjem in padalstvom. Česa bi se lotil?

Za balet bi težko dobil kostum, od višine se mi zvrti tako, da ostane kvačkanje. Že probal v mladosti, ko je mama vsako zimo nama z bratom kvačkala kape, rokavice in puloverje.

Katere dobrodelne dejavnosti bi se lotil, če bi ti čas dopuščal?

Mislim, da kaj v smeri dela z živalmi.

Team o Borisu

“Zelo direkten in vedno pove kar misli. Nikoli ne bo naredil ničesar zahrbtnega, temveč v obraz povedal točno tisto kar si misli. Kljub temu, da je poln svojih idej, je vedno odprt za vsa mnenja in predloge. Izjemno širok pogled na vse mu omogoča, da je sposoben stvar videti iz vseh zornih kotov.”

“Uh, lahko naštevam do jutra. En kup lepih lastnosti ima. Je zanesljiv, pošten, odgovoren, podjeten, študiozen, delaven, neverjetno zagnan in predvsem zaupanja vreden … ja, nanj se lahko vedno zaneseš.”

“Zagotovo top IT ekspert. Hkrati pa izjemen vodja.”

Obstaja kakšna stvar, ki si si jo vedno želel narediti, pa je še nisi? Kaj in zakaj?

S kolesom na Grossglockner. Me še čaka v prihodnosti. Pa upam, da mi uspe prijatelja S.Ž. prepričati, da se mi pridruži.

Če bi lahko opisal svoje življenje z naslovom pesmi, katera pesem bi to bila in zakaj?

And Justice for ALL. Metallica. Že naslov pove.

Brezpapirni računi so prihodnost

  • Nič več iskanja
  • Nič več neuporabnih zbledelih termo računov.
  • Enostavno povezovanje s karticami zvestobe.
  • Vsi računi v eni sami aplikaciji.
  • Prijazni okolju.
  • Enostavno uveljavljanje garancij in menjav izdelkov.

In še zadnje, kaj je tisto kar misliš, da si (seveda poleg svojega znanja in izkušenj) prinesel noprintZ?

Nerganje, teženje in spodbujanje k še boljši storitvi/izkušnji. Včasih mi celo uspe, drugače pa znam tudi zakomplicirati. 🙂