na sledi

razvoju

dogodkov

noprintZ

eRačuni v:

Simple

Barber Shop

JUL/2020

.

Če velja za Simple, velja tudi za Simple Barber Shop. Vsi, ki uporabljate aplikacijo noprintZ, dobrodošli tudi k njim. 

noprintZ

eRačuni v:

Simple

JUL/2020

.

Biti zelen je čisto Simple. Preverite v njihovem najbližjem salonu kakšna super izkušnja je to.

Blagajne

z noprintZ:

Vasco

JUL/2020

.

Vasco program omogoča eRačune noprintZ. Če ste uporabnik njihovega programa Fakturiranje, potem lahko hitro preklopite na brezpapirne račune tudi vi.

noprintZ

eRačuni v:

Rebel

JUL/2020

.

Pridružil se nam je Rebel in vse njihove trgovine. Ja, teh je kar malo morje, zato predlagamo, da pokukate na njihovemu linku kje vse lahko sedaj prejemete eRačun.

noprintZ

eRačuni v:

Ljubljanski

brivec

JUL/2020

.

Lepim bradam pristajajo eRačuni. To so empirično dokazali 🙂 v Ljubljanskem brivcu. Svetujemo, da preverite tudi sami. In ne pozabite še prej naložiti aplikacije noprintZ.

noprintZ

eRačuni v:

YMS

JUL/2020

.

Saloni Young mič styling so vedno v koraku s časom. So vedno med prvimi, tudi ko gre za zerowaste.

noprintZ

eRačuni v:

Mič styling

JUL/2020

.

Poleg vrhunskih frizerjev lahko od sedaj naprej v salonih Mič styling najdete tudi noprintZ. Bo skrajni čas za novo zeleno pričesko kajne? 🙂

Nagradna

igra:

Testerji V2.0

JUN/2020

.

V kratkem načrtujemo lansiranje nove verzije noprintZ in bi želeli, da bo uporabnikom čim bolj pisana na kožo. Zato smo se odločili, da povabimo vse navdušence, ki bi nam želeli pomagati kot testerji.

Z njihovo pomočjo bomo še bolj prijazni uporabniku, oni pa si bodo prislužili bon Mana v vrednosti 20 €.

noprintZ

eRačuni v:

Akcija.si

JUN/2020

.

Akcija.si je prav tako postala zelena, zato ne pozabite tudi pri njih povprašati za okolju prijazen noprintZ.

Blagajne

z noprintZ:

mintPOS

JUN/2020

.

Uporabljate mintPOS blagajno? Potem ni več nobenih ovir, da ne bi prešli na brezpapirno različico računov. Postanite zeleni tudi vi in se nam pridružite pri okolju bolj prijaznemu poslovanju.

noprintZ

eRačuni v:

MANA

JUN/2020

.

Navdušeno objavljamo, da se nam je pridružilo okoli 90 zelenih prodajnih mest Mana.

Ker so bili pri Mani tako zelo navdušeni nad okolju prijazno različico računov, smo se odločili, da z njimi izpeljemo nagradno igro, kjer bomo podelili bone za nakup v njihovih trgovinah.

noprintZ

eRačuni v:

Econo

MAJ/2020

.

Za vse nadebudne kolesarje. Z nami je kolesarski center Econo. Poskrbimo z njimi za zdrav duh v zdravem telesu, poleg tega pa še za naravo.

Blagajne

z noprintZ:

RCL

APR/2020

.

eRačuni za trgovce ter ponudnike storitvenih dejavnosti kot so lokali, frizerski saloni, servisi in podobno, so sedaj na voljo tudi vsem, ki uporabljajo RCL-ove xBLAG blagajne.  Pridružite se nam v poti v prihodnost!

Blagajne

z noprintZ:

Inin

MAR/2020

.

Z veseljem predstavljamo Inin. Njihova predstavitvena stran bolje opiše našo storitev, kot pa jo znamo sami. Od sedaj naprej eRačuni na voljo vsem njihovim strankam v B2C.

noprintZ

eRačuni v:

Market

Bistrica

FEB/2020

.

Prva trgovina z noprintZ je ponudila opcijo eRačunov vsem svojim strankam. Market Bistrica nam je namreč omogočil testiranje in se ponudil za demonstrativne namene, sedaj pa je končno nared, da našo storitev preizkusijo vsi. Vabljeni!

Blagajne

z noprintZ:

SIING

FEB/2020

.

Podjetje SIING, ki nam je že od začetka stalo ob strani, saj nam je omogočilo testno okolje, je popolnoma implementiralo našo rešitev, ki je sedaj na voljo vsem njihovim uporabnikom.

noprintZ

eRačuni v:

Kalček

FEB/2020

.

Z nami je najstarejša ekološka trgovina v Sloveniji Kalček. Zagotovo so upravičili sloves biti vedno prvi. Poleg tega pa so dokazali kako varovanje okolja jemljejo resno in predvsem celostno. Torej vabljeni v shopping z okolju prijaznimi računi.

Blagajne

z noprintZ:

Comtron

FEB/2020

.

Zagotovo formula 1 med razvijalci blagajniških sistemov Comtron se nam pridružuje. Izjemno agilno in v prihodnost usmerjeno podjetje ponuja noprintZ rešitev vsem svojim strankam, ki uporabljajo tronPOS blagajne.

Najboljši

možen partner

vstopi:

Bankart

JAN/2020

.

Kljub temu da smo dobili finančno podporo s strani SPIRITa (skupaj z Ministrstvom za razvoj in tehnologijo ter Evropskim skladom za regionalni razvoj), je bilo potrebno pridobiti tudi lastno financiranje. Le tako je mogoče speljati kar smo si zadali.

Tako smo morali poiskati tudi partnerja. In danes ga več kot z veseljem predstavljamo. Bankart se nam je pridružil ravno pravi trenutek. Finančna injekcija, ki smo jo potrebovali, ni edina stvar katere smo tako zelo veseli. Najbolj navdušeni smo nad dejstvom, da je njihova storitev komplementarna naši. Ker si delimo si isto vizijo, je njihova vrednost za nas še večja. Pridobili smo namreč dragocenega strateškega partnerja.

SPIRIT -

Ko je

borbe končno

konec

JAN/2020

.

Pridobitev Pečata Odličnosti (pa tudi, če jih prejmeš več) še ne pomeni tudi finančne nagrade. To pa je bil tudi glavni razlog, da je bilo vedno težje izpeljevati naše plane. Namreč, pri razvoju projekta od neke točke dalje začnejo finance igrati glavno vlogo. Vendar nam je SPIRIT Slovenija omogočil uresničitev sanj. S pomočjo Ministrstva za razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj smo od njih prejeli tako nujno potrebno finančno injekcijo.

MOS -

Seveda

smo bili

tam

SEPT/2019

.

Gre za enega največjih sejmov v Sloveniji, ki se ponaša z več kot 100.000 obiskovalci, zato bi ga bilo škoda zamuditi. Ker ima MOS zagotovo nek svoj šarm, smo bili navdušeni nad povabilom, da se tam tudi sami predstavimo.

Bili smo namreč eden od skupaj sedmih podjetniških talentov. To pa je bila tudi posebna priložnost, saj smo prvič do sedaj predstavili našo aplikacijo tudi širši javnosti.

Želite

testirati

našo

aplikacijo?

SEPT/2019

.

Bližamo se lansiranju naše aplikacije. V zadnjih nekaj mesecih smo jo pridno testirali sami in je sedaj nared, da jo preizkusite tudi vi.

Če vas zanima kako aplikacije deluje, vas vabimo, da jo naložite in stestirate.

Ring

resnično

pomeni

ring

JUN/2019

.

Dogodek Get in the Ring je res nekaj posebnega. Startupi se resnično pomerijo v boksarskem ringu. 

Je bila kar dogodivščina, sklenili smo veliko novih prijateljstev in definitivno razširili svoja obzorja 🙂

Podim

utrinki

MAY/2019

.

Bili smo tudi na PODIM dogodku v Mariboru (Podim), kjer smo investitorjem predstavili noprintZ in z njimi opravili več obetavnih sestankov. Zopet smo se srečali z obstoječimi in navezali stike z novimi prijatelji.

Pozdravi iz

Pioneers

MAY/2019

.

Dobili smo se z potencialnimi investitorji in z njimi opravili vzpodbudne sestanke na PIONEERS dogodku na Dunaju  (Pioneers) Držimo pesti.

 

Hkrati smo se srečali z obstoječimi in navezali stike z novimi prijatelji (potencialnimi partnerji in drugimi zagonskimi podjetji).

Pioneers 19

Vienna

MAR/2019

.

Med 9 in 10 majem 2019 se bomo kot startup udeležili dogodka Pioneers 19. Naša prijava je bila uspešna in sedaj čakamo, da nas izberejo za pitching event. Držimo pesti.

Povezovanje

s

ponudniki

plačil

MAR/2019

.

Z večjimi slovenskimi bankami in Bankartom smo začeli postavljati temelje za uvedbo različnih identifikatorjev pri prejemanju računov v noprintZ aplikacijo, kot so plačilne kartice, mobilne denarnice in takojšnja plačila.

InStore

članek

o

eRačunih

MAR/2019

.

Omenili so nas v novi številki revije InStore.

Novinar izraža dvom o nujnosti tiskanih računov in predstavi kam gre razvoj na temu področju. Veseli smo, da smo spodbudili razmišljanja v to smer.

Člani

Tehnološkega

Parka

Ljubljana

FEB/2019

.

Z veseljem objavljamo, da smo postali redni član Tehnološkega Parka Ljubljana.

Korak, ki bo zagotovo odprl vrata novim priložnostim, predvsem pa se veselimo novih sodelovanj ter vseh novih možnostih razvoja dogodkov. 

Časopis

Finance

o našem

projektu

FEB/2019

.

Časopis Finance je objavil članek o našem projektu in o Pečatu odličnosti, ki smo ga prejeli, ko smo se prijavili na H2020 SME inštrument.

Naš

članek

v reviji

InStore

DEC/2018

.

V decembrski številki revije InStore pišemo o našem projektu.

V članku so obrazložene prednosti brezpapirnih računov, predvsem pa kako za našim produktom rešujemo težave z garancijami in vračili kupljenega blaga. Z eRačuni prihranimo čas, denar in pripomoremo k skrbi za okolje.

V

skladu

z

zakonodajo

DEC/2018

.

Našo rešitev smo predstavili FURSu, ki je podal uradno mnenje, da je le-ta zakonsko popolnoma ustrezna.

Pričeli smo s

testiranjem

v realnem

okolju

DEC/2018

V trgovini Market Bistrica so bili  navdušeni nad našo rešitvijo, zato smo se z njimi dogovorili o testiranju naše platforme pri njih.

Podjetje SIING je našo rešitev implementiralo v njihov blagajniški program in je tako na voljo za demonstracijske namene, kjer lahko naši testni uporabniki preizkušajo sistem.

Če bi tudi vi želeli videti kako sistem deluje in bi ga želeli preizkusiti, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo omogočili to novodobno izkušnjo.

Kalmia -

naš novi

partner

OKT/2018

.

Front end razvoj je v polnem pogonu, saj smo se povezali s spletnimi čarovniki Kalmia.

Prototip

uspešno

prestal test

SEP/2018

Naš prototip je bil podvržen zahtevnemu testiranju.

Z veseljem sporočamo, da je nš produkt prestal obširno testiranje. Tako bomo lahko že v naslednjih tednih izvedli demonstracijo pri vseh trgovcih, ki so se odločili, da se nam pridružiti že v začetnih fazah.

Bomo pa veseli vsakega novega ponudnika, ki bi se nam želeli pridružiti na poti v ero eRačunov.

Demo

kmalu v

maloprodajni

verigi

JUN/2018

S slovensko maloprodajno verigo smo se uspeli dogovoriti za testiranje našega sistema pri njih.

Pečat

Odličnosti

JUN/2018

Prejeli smo Pečat Odličnosti.

 

Gre za certifikat, ki ga podeljuje Horizon 2020, inštitucija pod okriljem Evropske komisije.

Anketa,

ki nam

je dala

zagona

DEC/2017

Izvedli smo kratko anketo , ki je pokazala, da več kot 80% uporabnikov ne mara papirnatih računov.

Še več kot to, dve tretjini bi se takoj pridružili uporabi naše platforme in kar znatni delež teh uporabnikov bi bil pripravljen nekaj tudi odšteti za uporabo tovrstne storitve. 

Here you can see some of the opinions.

Super!

When will it be live, I can't wait?"

interesting…

I didn't even know this existed...thank you"  "Super! When will it be live, I can't wait?"  "Hope this will be available for entrepreneurs, so my accountant will stop bothering me for papers:-)"

Hope this will

be available for entrepreneurs, so my accountant will stop bothering me for papers:-)"

Podpisali

smo

LoI

SEP/2017

Podpisali smo LoI s ponudnikom plačilne infrastrukture.