Predstavljamo naš team

Barbara

Out of the box thinker

by Tanja

Ko smo povprašali med njenimi sodelavci, naj povedo kaj o njej, kaj je tisto, kar jim je pri njej všeč in katere so lastnosti, ki jo odlikujejo. In če nekako strnemo, bi jo lahko opisali kot človeka polarnosti. Izjemno sočutna oseba, ki ji je iskreno in resnično do tega, da bi bil svet lepši, hkrati pa zna biti zelo trdna in neomahljiva, ko je potrebno slediti cilju, ko je potrebno stvari narediti. 

Po izobrazbi je diplomirana ekonomistka z licencama FCCA in CFA. Po dolgih letih revizorstva si je nabirala izkušnje v gospodarstvu, po večini kot finančna direktorica. Kljub temu, da so ji bili finance in izzivi povezni z njenim delom vedno zanimivi, pa je poleg tega zelo kreativna oseba, vedno polna idej. Šport obožuje že od malega, ker pa ji danes ostaja zelo malo časa za tovrstne zadeve, si redno privošči le tek. Zgodaj zjutraj, še pred službo, pa tudi, ko je na dopustu, si vedno vzame kakšno urico in opravi svojo “meditacijo”. Pravi namreč, da je poleg dobrega fizičnega počutja, tek dober tudi za možgane in dušo. 

Zakaj se je pridružila noprintZ kot svetovalka, kako gleda na svet in še kakšno trapasto vprašanje smo ji postavili … samo z namenom, da jo bolje spoznamo. 

 

Kaj je največji razlog, da si se pridružila noprintZ teamu kot svetovalka?

Izziv začeti nekaj novega in pa seveda ker verjamem v zgodbo. Mislim namreč, da je produkt vrhunski in je nekaj kar potrošniki potrebujejo in bodo tudi z veseljem uporabljali.

Želim si, da ljudje ne bi toliko trošili in onesnaževali naše lepe zemlje.

Katere funkcionalnosti noprintZ aplikacije si se najbolj veselila?

Najbolj pomembno mi je, da je vse na enem mestu. Da bom imela res vse račune spravljene v elektronski obliki na enem mestu. Predvsem pa komaj čakam na povezavo s Flikom, ki bo pomenila resnično vrhunsko izkušnjo na blagajni.

Če bi imela čarobno palčko, kaj je tisto prvo kar bi spremenila na svetu?

Da ljudje ne bi toliko trošili in onesnaževali naše lepe zemlje.

Izbiraš lahko med baletom, kvačkanjem in padalstvom. Česa bi se lotila?

Se bojim višine in nimam žilice za delo z rokami. Tako da mi preostane balet, čeprav bi veliko raje kakšno drugo zvrst plesa 😊

Katere dobrodelne dejavnosti bi se lotila, če bi ti čas dopuščal?

Pobiranje in recikliranje smeti ter reševanje živali, ki so ogrožene zaradi nas ljudi.

Team o Barbari

“Vedno misli na vse. Kljub temu, da je zatrpana z delom in obveznostmi, je ona tista, ki se bo vedno spomnila, da je za nekoga potrebno kupiti darilo.”

“Kadar rabim nasvet, pa naj si bo praktične narave ali pa potrebujem “psihologa”, vedno prisluhne in vedno razume in ne obsoja.”

“Kadar se spremo, je vedno ona mirovnik, ki po Gandhijevsko vsakemu pove kaj misli. Začuda jo vedno poslušamo in po navadi ji damo prav. In nato zelo odraslo rešimo spor :).”

Obstaja kakšna stvar, ki si si jo vedno želela narediti, pa je še nisi? Kaj in zakaj?

Smučanje na Japonskem, Ameriki in Sibiriji. To je nekaj, česar si res želim, pa na žalost do sedaj še ni bilo časa za te podvige.

Če bi lahko opisala svoje življenje z naslovom pesmi, katera pesem bi to bila in zakaj?

Dancing in the rain … ker je potrebno takrat, ko najbolj dežuje in je življenje najbolj sivo, zaplesati in se nasmejati. Sem namreč mnenja, da je samo 20% človekove sreče odvisne od tega kar mu življenje prinese, 80% pa od tega kako to sprejemaš.

Brezpapirni računi so prihodnost

  • Nič več iskanja
  • Nič več neuporabnih zbledelih termo računov.
  • Enostavno povezovanje s karticami zvestobe.
  • Vsi računi v eni sami aplikaciji.
  • Prijazni okolju.
  • Enostavno uveljavljanje garancij in menjav izdelkov.

In še zadnje, kaj je tisto kar misliš, da si (seveda poleg svojega znanja in izkušenj) prinesla noprintZ?

Mislim, da sem prinesla out of the box razmišljanje in prilagodljivost.