Aplikacija noprintZ

Novosti 2.x

Najnovejše izboljšave

by Tanja

Naša aplikacija že od vsega začetka omogoča prejem digitalnih računov in ročni vnos tiskanih. Že v verziji 1 je bilo možno shranjevati kartice ugodnosti, poleg tega pa tudi analizirati podatke po posameznih trgovcih v nekem določenem časovnem obdobju.

Že z verzijo 2 je prišlo kar nekaj novosti, predvsem pa lepotnih popravkov 🙂

Vse od našega začetka imamo v razvojnem planu kar nekaj funkcionalnosti, ki bodo še izboljšale uporabniško izkušnjo in aplikaciji dodale vrednost. Seveda pa naš plan ves čas malce prilagajamo predlogom in željam, ki jih prejemamo od uporabnikov. In navsezadnje vsesplošni trend digitalizacije nam kaže na nove in nove funkcionalnosti.

Tako smo do danes lansirali že kar nekaj 2.x.x verzij, dve zelo pomembni pa sta tik pred vrati. Zato smo se odločili za ta kratki opis zadnjih 3 pridobitev, da bomo potem bolj gladko skočili v nove, še boljše verzije.

Kaj je torej novega?

Vse povratne informacije uporabnikov vestno beležimo in jih poskušamo kar se da upoštevati. Daleč najbolj pogosti želji pa sta celo obrnili zaporedje dodajanja funkcionalnosti. Uporabniki so izrazili željo po ZOOMu na slikanih računih in po izvozu le-teh v obliki slike oziroma pdf-ja. Tako sta se ti dve funkcionalnosti prerinili visoko na prioritetni lestvici.

1: ZOOM

S tapom na fotografijo računa se odpre okno, kjer je sedaj možno pogled na račun povečevati in pomanjševati. Tako je sedaj možno na ekranu telefona videti posamezne postavke in vse podrobnosti računa.

2: IZVOZ

Na vrhu podrobnega računa sta levo in desno od glave računa (kjer je logotip ponudnika) dve ikoni. Desna ikona (3 pikice) vsebuje 3 ukaze. Poleg možnosti urejanja in izbrisa računa je sedaj dodan tudi izvoz. Račune lahko izvozimo v obliki pdf ali kot sliko.

3: PRAVNE OSEBE

Sedaj lahko digitalne račune shranjujete tudi kot pravna oseba. Iz aplikacije se preprosto odjavite in na začetni prijavi formi izberete “Registracija”. Na temu mestu izberete “Pravno osebo” in se s pomočjo davčne številke podjetja registrirate tudi kot pravna oseba. Proces potrjevanja je seveda identičen tistemu za fizične osebe.   

noprintZ digitalni račun

Brezpapirni računi so prihodnost

  • Nič več iskanja
  • Nič več neuporabnih zbledelih termo računov.
  • Enostavno povezovanje s karticami zvestobe.
  • Vsi računi v eni sami aplikaciji.
  • Prijazni okolju.
  • Enostavno uveljavljanje garancij in menjav izdelkov.