Pišemo o

Milestones
noprintZ

DigiVzornik

Ministrstvo za digitalno preobrazbo je podjetjem, ki delujejo v smeri digitalizacije in so na tem področju dosegla izjemne dosežke, podelilo priznanja DigiVzornik.

Več o tem
noprintZ
Anja Bučar

Gospa, potrebujete novo vinjeto?

V preteklih letih smo vedno vedeli kdaj moramo kupiti letno vinjeto. S prehodom na e-vinjete pa zadeva ni več tako enostavna. Zadnje kar si želimo je, da (prepozen) opomnik prejmemo v obliki kazni.

Več o tem
Naši partnerji
Anja Bučar

Pitje čaja po slovensko

Ob hladnejših dneh in prehladu marsikdo po poletju spije prvo skodelico čaja. Kar pa ne velja za številne ljubitelje čaja, ki čaj pijejo skozi vse leto. Med njimi je tudi lastnik in ustanovitelj Čajne hiše Zisha Marko Lorber

Več o tem
noprintZ
noprintZ

noprintZ school

noprintZ aplikacija poleg prejemanja digitalnih in shranjevanja tiskanih računov omogoča še marsikaj drugega. Ker so na poti nove funkcionalnosti, je dobro da poznamo njene osnovne gradnike.

Več o tem
Zdravje in okolje
Maja

Odnos do digitalnih računov

V kvalitativni raziskavi, ki je bila izvedena med uporabniki aplikacije noprintZ, nas je zanimal njihov odnos do računov, do digitalnih računov, motivi za prejemanje in hranjenje ter kakšna so njihova trajnostna pričakovanja do trgovcev.

Več o tem
noprintZ
noprintZ

noprintZ V2.14

Verzija 2.14, s poudarkom na varnosti, je tu. To je že tretja verzija letos in tudi tokratna je v skladu z našim razvojnim planom, saj prinaša 2 funkcionalnosti, ki poleg svoje primarne praktične vloge, prinašata izboljšano uporabniško izkušnjo.

Več o tem
Finance
Simon Kolenc

Digitalna Tajska

Že dolgo nisem pisal bloga o potovanjih in kaj vse doživljam v raznih državah. Nazadnje sva ga z ženo pisala pred desetimi leti (na moje začudenje ta še vedno obstaja), ko sva se odpravila na 15-mesečno potovanje okoli sveta.

Več o tem
Finance
Anja Bučar

Rast cen papirja

Cene papirja zaradi dražjih surovin in energentov pa tudi večjega povpraševanja rastejo. Prav tako je otežen transport celuloze in papirja iz Azije, dobavne verige je močno zamajala tudi epidemija koronavirusa. Kakšne so posledice in kakšna je rešitev?

Več o tem
IT
f4g

noprintZ in CIA

Večina od nas kratico CIA povezuje z ameriško obveščevalno službo. V tem primeru gre za Central Intelligence Agency, ki pa nima nobene povezave z našo aplikacijo.
O čem je torej govora?

Več o tem
noprintZ
noprintZ

Verzija 2.13

Nova verzija noprintZ je že v app storih. Prinaša dve novosti, ki smo ju uporabniki komaj čakali. Za vse, ki jo še ne poznate, pa še dva dobra razloga več, da jo končno le preizkusite.

Več o tem