Pišemo o

Finance
Anja Bučar

Rast cen papirja

Cene papirja zaradi dražjih surovin in energentov pa tudi večjega povpraševanja rastejo. Prav tako je otežen transport celuloze in papirja iz Azije, dobavne verige je močno zamajala tudi epidemija koronavirusa. Kakšne so posledice in kakšna je rešitev?

Več o tem
IT
f4g

noprintZ in CIA

Večina od nas kratico CIA povezuje z ameriško obveščevalno službo. V tem primeru gre za Central Intelligence Agency, ki pa nima nobene povezave z našo aplikacijo.
O čem je torej govora?

Več o tem
noprintZ
noprintZ

Verzija 2.13

Nova verzija noprintZ je že v app storih. Prinaša dve novosti, ki smo ju uporabniki komaj čakali. Za vse, ki jo še ne poznate, pa še dva dobra razloga več, da jo končno le preizkusite.

Več o tem
Naši partnerji
noprintZ

Elpec

Predstavljamo našega partnerja, Elpec. Ponudnika e-koles, pri katerem lahko prejmete digitalni račun noprintZ, smo povprašali po koristih, ki jih ta način prevoza prinaša.

Več o tem
noprintZ
noprintZ

noprintZ V2.11

V leto 2022 vstopamo s še boljšo noprintZ aplikacijo. Očitnim vizualnim popravkom smo dodali še nekaj pomembnih funkcionalnih. Rezultat je nova uporabnikom še bolj prijazna 2.11 verzija.

Več o tem
Nakupovanje
Simon Kolenc

Digitalni računi postajajo realnost

Po več mesecih razprav so v Državnem zboru potrdili novelo Zakona o davku na dodano vrednost, ki v javnosti sproža mešane odzive. Številni se sprašujejo, kaj bo nov zakon prinesel v praksi.

Več o tem
Nakupovanje
Anja Bučar

Ste prepričani, da ste izbrali pravo?

Vaša boljša polovica je zagotovo prava, ampak darilo? Ji bo všeč? Bo vaš izbor darila razveselil tudi prijatelja ali prijateljico? Kaj pa ko nekomu podarimo dražje novoletno darilo, ki se mu po bontonu ne spodobi prilagati računa?

Več o tem
noprintZ
Simon Kolenc

Flik & noprintZ

Takojšnja plačila FLIK Pay in noprintZ povezana. Kvantni preskok na področju uporabniške izkušnje na blagajni.
Da se lahko podate z nami v prihodnost, smo vam pripravili enostavna navodila, kako ju povežete in si tako zagotovoite izjemno izkušnjo.

Več o tem
Finance
noprintZ

Kategorije

Če želimo vedeti koliko smo potrošili za kozmetiko ali oblačila, je potrebno vsakemu računu, ki smo ga prejeli, dodeliti tudi kategorijo. Le na podlagi natančne kategorizacije lahko ocenimo kje smo potrošili preveč in v kaj morda premalo vlagamo.
noprintZ omogoča kategorizacijo računov. Kar pa je najpomembneje, pri digitalnih računih lahko določate kategorije tudi posameznim izdelkom.

Več o tem
noprintZ
noprintZ

noprintZ flyer

Bili ste v trgovini in prodajalka na blagajni vam je predlagala prejem digitalnega računa. Ker se vam je zdela zadeva kul, ste prikimali. Sedaj seveda tiskanega računa nimate, imate pa noprintZ letak in ne veste točno kaj naj z njim.

Več o tem